Такси в Кипър-винаги навреме
ФОРМА ЗА ТРАНСФЕР
Такси | Трансфер от
Такси | Трансфер до
Дата и час на тръгване
 
  :
Брой пътници

Поръчки за трансфери се приемат 24/7
Телефон : +35796530863
ЦЕНИ 2024

ОБЩИ УСЛОВИЯ ЗА ИЗПОЛЗВАНЕ НА УСЛУГАТА ТАКСИМЕТРОВ ПРЕВОЗ НА "MAX7TAXI"

Настоящите Общи условия уреждат реда и условията за ползване на услугата таксиметров превоз на пътници, която се предлага от MAX7TAXI, със седалище и адрес на управление: Кипър, Ларнака, Г.Визиниоу 3. /email: order@max7taxi.com /контактен телефон: 0035796530863

Когато поръчвате или използвате някоя от нашите услуги, по някои от посочените по-долу начини, Вие се съгласявате с тези Общи условия.

Определения

 • "Общи условия" означава настоящите Общи условия за използване на услугата таксиметров превоз на MAX7TAXI.
 • "Услуга/та" означава таксиметров превоз на пътници, предлагана от MAX7TAXI и от негово име.
 • "Ние", "нас" и "наш" означава MAX7TAXI.
 • "Вие", "Ваш" и "Потребител" означава лицето, което поръчва такси по всички възможни, осигурени от нас канали, а именно: по телефон, онлайн, чрез уебсайт, чрез Viber или чрез Whatsapp
 • "Шофьор" означава водачът, който е избран за Вашето пътуване.
 • "Както е посочено" означава пътуване, при което не е посочена дестинация.

 

Услугата

Ние предлагаме услугата таксиметров превоз на пътници на територията на Република Кипър с леки автомобили до двадесет места, на дееспособни лица съгласно изискванията на кипърското законодателство. Тези услуги Ви предлагаме чрез шофьори, с които сме в договорни отношения.

 

Условия за използване на Услугата

Вие може да използвате услугата като направите поръчка по някои от осигурените от нас канали - по телефон, онлайн, чрез уебсайт или чрез Viber, при следните условия:

Поръчка по телефона

 1. Вие може да поръчате такси, като се обадите на телефон 0035796530863, без допълнителни импулси спрямо тарифния Ви план, за всички мобилни оператори.
 2. При поръчка по телефона Вие се свързвате с нашия диспечерски център (call center). Вие трябва да предоставите на нашия оператор точния адрес или мястото, където се намирате, ако не сте поръчвали такси по телефона от този адрес. Ако поръчвате отвън трябва да посочите улицата и номера, на който се намирате или най-малко на ъгъла на кои две улици се намирате.
 3. При поръчката Вие трябва да посочите на оператора: посоката на пътуването Ви; специфики на адреса, часа на изпълнение на поръчката и начина на плащане, ако имате предпочитания; дали пътувате с багаж или домашен любимец, включително неговата големина и дали е в клетка.
 4. Операторът ни може да откаже да приеме поръчката, ако не посочите точен адрес.
 5. Ако не сте посочили, че пътувате с домашен любимец, шофьорът може да откаже да изпълни поръчката при пристигането на адреса.
 6. В диспечерския център Вашата поръчка се обработва с помощта на автоматизирана GPS система – GPS TRACK 

Онлайн

 1. Вие може да направите поръчка за такси и чрез нашата онлайн платформа на www.max7taxi.com .  За поръчка Вие трябва да предоставите следните Ваши лични данни: име, фамилия, телефон, имейл адрес. Преди да завършите поръчката Вие трябва да се съгласите с Общите условия и да се запознаете с Политиката за защита на лични данни. 
 2. Поръчка може да направите като зададете в първа стъпка “Детайли по маршрута и пътуването”: дата и час на изпълнение на поръчката; адреса, от който искате таксито да Ви вземе; друг адрес, през който да минете, ако има такъв; посоката на пътуването; брой пътници; вид автомобил и начин на плащане, дали пътувате с багаж. В тази стъпка може да посочите някои специфики на пътуването в “Бележки към шофьора”. Посочете в бележките, дали пътувате с домашен любимец, неговата големина и дали е в клетка. Тук имате възможност да направите поръчка и до летището, като, освен останалото, трябва да посочите допълнително номера на Вашия полет и брой багаж. При натискане на бутона “Продължи” Вие отивате в стъпка две “Потвърди”, в която може да проверите детайлите на Вашата поръчка и да ги коригирате, ако е необходимо. Тук може да видите приблизителната цена на Вашето пътуване. Ако сте прегледали и одобрили всички детайли, може да завършите поръчката си с натискане на бутона “Направи поръчка”. В следващата стъпка три - “Поръчка”, ще може да проследите изпълнението на поръчката, да я редактирате или да я откажете.

Viber

 1. Поръчка на MAX7TAXI може да направите и чрез нашия  Viber, Whatsapp чат бот.
 2. За да се свържете с него трябва да имате вече създаден профил във Viber.
 3. След влизане в нашия чат бот Вие ще може да изберете езика, на който да направите поръчката; да посочите адреса, от който нашето такси да Ви вземе; посоката на Вашето пътуване; избор на вид кола; име и телефон при първо ползване на чат бота; може да изберете начин на плащане – в брой или PAY PAL; може да посочите дали сте с багаж и да добавите бележки до шофьора в “Добави бележки до водача”. В бележки до шофьора посочете дали сте с домашен любимец, колко е голям и дали е в клетка.
 4. След като сте въвели посочената информация Вие може да направите преглед на детайлите за Вашето пътуване и да коригирате, където е необходимо. Поръчката ще бъде завършена с натискане на бутона “Поръчай”.
 5. Когато нашето такси пристигне на адреса, от който трябва да Ви вземе, Вие получавате съобщение в чат бота. Ако може да закъснеете, Вие трябва да уведомите шофьора, като той ще пусне апарата и ще Ви изчака, ако има къде да спре. Може да се свържете с шофьора и за да уточните адреса, от който да Ви вземе.

 

 

Цени

 1. При желание на клиента може да се договори фиксирана цена на пътуването (напр. за пътуване в населени места в извън Кипър, и други), но шофьорът може да добавя надценки, които са приложими при редица обстоятелства и съгласно нашата стандартна тарифа, в това число, но не само:
 • Ако направите промени в поръчания курс вътре в превозното средство, например ако поискате минаване през дадено място или промените дестинацията.
 • Ако се плащат такси, като например пътни такси или такси за паркиране на автомобил - доставчикът ще се опита да включи този вид такси в системата си на ценообразуване, въпреки че поради различни причини това не може да се гарантира в момента.
 • Ако автомобилът се нуждае от почистване след пътуването.

Плащане

 1. Крайната цена се заплаща при завършване на поръчката, когато Вие пристигнете на адреса, който сте посочили като посока на Вашето пътуване или в хода на пътуването сте посочили като такъв на шофьора.
 2. Плащането се извършва в брой или PAY PAL, в зависимост от това, кой начин на плащане сте избрали при поръчката.
 3. При договорите за абонамент трябва да попълните ваучер, един екземпляр от който трябва да предадете на нашия шофьор.

Оплаквания от клиенти

Ако имате някакви оплаквания относно услугата, моля, обадете ни се на посочения в приложението и на уеб страницата телефонен номер за контакт. За тази цел запазете касовата бележка, която Ви дава шофьора. Ние ще разгледаме Вашето оплакване по съответния ред и в съответствие с изискванията на Закона за защита на потребителите.

 

Електронна комуникация

Всички комуникации с нас се извършват по електронен път, когато използвате предоставен от нас софтуер или ни изпращате имейли. Вие се съгласявате да получавате съобщения от нас по имейл или чрез уведомление в нашия софтуер. Всякакви съобщения, които получавате от нас ще се отнасят до вашите поръчки или промоции, свързани с нашата услуга.

 

Други

 1. Личните данни, които ни предоставяте при използване на услугите ни, както са описани в тези Общи условия, се обработват от нас съгласно нашата Политика за защита на личните данни.
 2. Вие сте отговорни за всички поръчки, направени от Вас по телефона или във Вашите профили онлайн, мобилното приложение или Viber, като ние не носим отговорност за каквито и да било разходи, свързани с съответната телекомуникационна услуга, използвана за поръчките.
 3. Вие се задължавате да използвате каналите за поръчка на MAX7TAXI, единствено за поръчка на такси, което искате да ползвате. Ако установим, че злоупотребявате със софтуера, на който и да е от каналите за поръчка на нашите таксита, по какъвто и да било начин, ние си запазваме правото да деактивираме профила/профилите Ви без предизвестие.
 4. Вие се задължавате да използвате нашия софтуер само за услугата превоз на такси и да не го използвате за никакви незаконни цели, включително (но не само) съзнателно инсталиране на вируси, троянски коне, логически бомби или опити за получаване на неправомерен достъп до сайта или неговите системи, включително сървъри и бази данни.
 5. Всички оценки, които правите на нашите шофьори и които ние смятаме за нецензурни, заплашителни, обидни или по какъвто и да е начин злонамерени, ще бъдат изтрити, като ние ще прекратим съответния потребителски профил.
 6. Ние може да изменим настоящите Общи условия, ако настъпят промени в нашите услуги или условията, при които ги предлагаме, както и поради изменения в приложими нормативни актове, решения на компетентни контролни органи, промяна на пазарните условия или на нашата пазарна политика. Ние ще Ви информираме за промените в Общите условия своевременно.
 7. Ако клауза от настоящите Общи условия бъде обявена за недействителна, останалите клаузи ще продължат да действат. Ако част от клауза бъде обявена за недействителна и това не влияе на останалата част от клаузата, последната продължава да се прилага.
 8. Всички спорове във връзка с прилагане на Общите условия се решават от компетентния съд. За неуредените от тези Общи условия случаи, се прилага правото на Република Кипър.

 

Настоящите Общи условия са актуални към 31 март 2019 г.

Автопарк